Mobil Versjon
K-Kari-og-Tanja

Stavanger fengsel er blitt miljøfyrtårn

1. november 2019

Solfangere og elbilladere hjelper, men det er først og fremst systematisk HMS-arbeid som har gjort Stavanger fengsel til et miljøfyrtårn.

Les mer
Barnebilde-k

Ny brosjyre for barn med pårørende i fengsel

15. oktober 2019

-Vi har utarbeidet en brosjyre for barn som skal besøke noen i fengsel, fordi vi tror det er et viktig tiltak for denne gruppen. Det kan oppleves som litt skummelt å skulle besøke noen som er i fengsel, og derfor har vi tilrettelagt en helt egen brosjyre for disse barna, og håper det vil kunne hjelpe dem når de skal på besøk, sier Lise Sannerud, direktør i Kriminalomsorgen.

Les mer
Bøtefolket

Bøtetjeneste blir landsdekkende

1. oktober 2019

Fra 1. oktober får botlagte over hele landet mulighet til å gjøre opp boten sin ved å utføre samfunnsnyttig arbeid i stedet for å sitte i fengsel. 

Les mer
Brosjyrebilde2

Brosjyreserie om isolasjon lansert på isolasjonskonferansen

26. september 2019

25. september arrangerte Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI) og Kriminalomsorgens høgskole og utdanningssenter KRUS det vi har valgt å kalle årets viktigste konferanse for sektoren vår - om isolasjon i kriminalomsorgen.

Les mer
ND-samling sept 2019

Flere tar straffen i ND-programmet

25. september 2019

277 domfelte tar nå straffen sin i narkotikaprogram med domstolskontroll (ND) i stedet for i fengsel. Men noen «kosetur i parken» er det ikke. 

Les mer

Konferanse om seksuallovbrudd

9. oktober 2019

Torsdag 10. oktober arrangerer Kriminalomsorgens høgskole og utdanningssenter KRUS og Kriminalomsorgsdirektoratet konferanse om seksuallovbrudd. Påmeldingsfristen er gått ut, men arrangementet streames.

Les mer
UE vest 10 år

Ungdomsenhet vest 10 år

25. september 2019

Ungdomsenhet vest i Bjørgvin fengsel i Åsane utenfor Bergen markerte 12. september sitt 10-årsjubileum.

Les mer
Agder-møte

- Velkommen til Agder!

12. september 2019

Fengslesleder Frank Tveiten Johansen og ordførerne i Froland og Mandal forbereder seg nå på å ta imot 122 pliktårsbetjenter til nye Agder fengsel.

 

Les mer
Kvinnekonferanse

Skal øke kompetansen om kvinnelige innsatte og domfelte

12. september 2019

11. september 2019 ble det gjennomført en nasjonal konferanse om kvinner under kriminalomsorgens ansvar for å øke kompetansen om kvinnelige innsatte og domfelte. 

Les mer
Isolasjon-foto

Konferanse om isolasjon i kriminalomsorgen

10. september 2019

25. september arrangerer Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI) og Kriminalomsorgens høgskole og utdanningssenter (KRUS) årets kanskje viktigste konferanse - om isolasjon i kriminalomsorgen.

Les mer