Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kriminalomsorgens narkotikahunder i toppen

Snorre Hellesvik med springer spanielen "Ollie" kom på 2. plass under Nordisk mesterskap for narkotikahunder 2013. Mesterskapet ble arrangert 9 - 12. september.

Narkotikahundkonkurranse 13

Nest best i Norden

Kriminalomsorgens hundetjeneste har på en positiv måte markert seg med gode resultater i konkurranser for politinarkotikahunder i år.

I år var det den Svenske krimninalvården som var arrangør og mesterskapet ble lagt til Gøteborg. Hvert land stiller med to deltakere. Det norske laget med Snorre Hellesvik m/Ollie og Tor Wilhelm Osland m/Quick kom på 2. plass i landskampen.Snorre og Ollie kommer fra region nord og Tor Wilhelm og Quick jobber i region vest.

Her kan du lese mer om deres egen fortelling fra mesterskapet

 

 

Line og Hupert

NM for narkotikahunder

Det har også vært NM for narkotikahunder. Mesterskapet ble arrangert av Troms politihundelag 2. - 5. september 2013 og ble gjennomført i Tromsø. NM for narkotikahunder har to klasser, en politiklasse og en gjesteklasse. Line Norum med labrador retrieveren "Hubert" vant gjesteklassen. Line og Hubert arbeider i region nord. Det var 24 deltakere totalt, 17 deltakere i politiklassen og 7 deltakere i gjesteklassen. Line m/ Hubert kom på 2. plass på felleslisten.

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk