Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Glad for god respons

I forrige uke fikk kriminalomsorgen.no nytt utseende. I dagene etter har det kommet mange positive tilbakemeldinger på ansiktsløftingen.
Fungerende ekspedisjonssjef Andreas Skulberg er glad for responsen:

- Kriminalomsorgen arbeider målrettet med å utvikle en kommunikasjonskultur som bygger på tilgjengelighet, troverdighet og aktiv holdning. Som samfunnets straffegjennomføringsapparat er det både riktig og viktig at så vel publikum som media får tilgang til å se og vurdere hva vi gjør. Vi håper at ansiktsløftingen av etatens nettportal kan være et nyttig bidrag til dette, sier han.

Bedre brukervennlighet

De mest iøynefallende endringene er økt bruk av bilder og at sidene er utvidet med mer tilrettelagt informasjon - ikke minst for domfelte, pårørende og pressen. I tillegg til en rekke nye temasider, er venstremenyen blitt erstattet av en horisontal navigasjonsmeny som skal gjøre det lettere å bruke sidene.

– Vi håper endringene vil bedre brukervennligheten og på sikt føre til økt kunnskap om kriminalomsorgens arbeid og ansvarsområde. Tilbakemeldingene så langt har da også vært nærmest bare positive, forteller Andreas Skulberg og viser til reaksjoner som ”flott nytt utseende”, ”en meget god forbedring”, "oversiktelig" og ”dette var en hyggelig overraskelse”.
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk