Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Vil du bli fengselsbetjent?

skorte med emblem-1.jpg

Ønsker du deg en meningsfull og utfordrende jobb? Evner du å sette grenser for andre og samtidig vise omsorg og støtte for mennesker i en vanskelig situasjon?

Da bør du vurdere å søke fengselsbetjentutdanningen!

Kriminalomsorgens utdanningssenter (KRUS) avholder åpen dag/ informasjonsmøte for personer som er interessert i å vite mer om fengselsbetjentutdanningen og -yrket. Vi vil blant annet informere om opptakskrav og søknadsprosess, og det blir anledning for de besøkende til å snakke med fengselsbetjenter og aspiranter under utdanning. I tillegg vil aspiranter fra et praksisfengsel gjennomføre rollespill i øvings/celleavdelingen.

Interesserte bes møte ved KRUS (skolens lokaler) i Teisenveien 5 i Oslo, mandag 18.mai kl. 16.30. Det er ingen påmelding til informasjonsmøtet.

Alle som ønsker å søke om opptak til fengselsbetjentutdanningen er velkommen. Vi oppfordrer personer med annen språk- og kulturkompetanse enn nordisk og engelsk til å komme. Antall utenlandske innsatte i norske fengsler har økt de senere årene og mangfold blant de tilsatte i kriminalomsorgen er et viktig virkemiddel for å ivareta disse.

Utlysning av årets opptak til fengselsbetjentutdanningen vil skje fredag 19.juni med søknadsfrist 16.august. Det er kun mulig å søke via KRUS' elektroniske søknadsskjema som blant annet blir gjort tilgjengelig på KRUS' nettside www.krus.no

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk