Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Storberget besøker KSFs nye lokaler

Denne uka flyttet Kriminalomsorgens sentrale forvaltning (KSF) inn i nye lokaler i Nydalen i Oslo, og Justisminister Knut Storberget kom på besøk til første fredagskaffe.
Harald Føsker, som var blant de hardest skadde etter terrorangrepet i regjeringskvartalet, var også med på fredagskaffe. I tillegg til å prate med gode kolleger og inspisere sitt nye kontor som han etter hvert vil flytte inn i, hadde Harald en varm prat med justisministeren.
- Sist gang jeg snakket med deg på sykehuset, gråt jeg da jeg kom ut på gangen. I dag kommer jeg til å smile, sa Storberget til Harald Føsker.
lokaler nydalen

Huset ved elven

KSF er installert i åpent kontorlandskap i det som blir kalt "Huset ved elven". Bygget ligger ved siden av huset som til slutt skal romme hele Justisdepartementet. Kontorplassene i "Huset ved elven" er også midlertidige inntil hele hovedhuset er ferdig satt i stand, men dette vil ta noen måneder. Inntil da er alle ansatte i KSF veldig fornøyde med å endelig være etablert med egne PC-er, arbeidspulter og alle nødvendige fasiliteter.

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk