Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Informasjonshefte om NAV-samarbeid

Å hjelpe innsatte og domfelte i forhold til NAV er ikke alltid like enkelt. Nå er det laget et informasjonshefte for å støtte arbeidet.
NAV_informasjonsheftehefte

Arbeids- og velferdsdirektoratet har i samarbeid med kriminalomsorgen laget et informasjonshefte for at kriminalomsorgen som etat skal få mer kunnskap om NAV som samarbeidspartner.

 

Dette er informasjonsmateriell som har vært etterspurt i kriminalomsorgen. Det er mye nytt etter NAV-reformen, for eksempel nytt regelverk til Lov om sosiale tjenester i Arbeids- og velferdsforvaltningen.

Første gang det lages

Det er første gang det lages et slikt informasjonshefte som samler all informasjon om NAV spesielt knyttet opp mot kriminalomsorgen. Informasjonsheftet skal brukes av tilsatte i fengsler og på friomsorgskontorer som jobber med tilbakeføringsarbeid og NAV-samarbeid i en eller annen form.

Heftet skal også brukes i undervisningen av nye fengselsbetjenter på Kriminalomsorgens utdanningssenter KRUS.

Mer kunnskap om NAV

Informasjonsheftet vil i tillegg være interessant for andre av kriminalomsorgens samarbeidspartnere, i tillegg til domfelte, innsatte eller pårørende som trenger mer kunnskap om NAV og NAV sitt samarbeid med kriminalomsorgen.
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk