Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Hovedverneombudet på plass


NYTT HOVEDVERNEOMBUD: Som hovedverneombud i kriminalomsorgen skal Mette Salicath ivareta alle tilsattes interesser i saker som angår arbeidsmiljøet.

1. januar ble Mette Salicath kriminalomsorgens nye hovedverneombud. Det sentrale hovedverneombudet skal ivareta alle tilsattes interesser i saker som angår arbeidsmiljøet. Dette er et arbeid hun går inn i med stort engasjement: - Jeg er kort sagt levende opptatt av de ansattes arbeidsmiljø, sier hun.

Det sentrale hovedverneombudet skal ivareta alle tilsattes interesser i saker som angår arbeidsmiljøet. I stillingsbeskrivelsen heter det at hun blant annet skal bidra med råd og veiledning i forhold til tiltak som har betydning for arbeidsmiljøet, og at hun skal være en sentral bidragsyter i arbeidsgrupper og i møter som har betydning for arbeidsmiljøet på virksomhetsnivå.

Levende opptatt
Dette er et arbeid som Salicath ser frem til med stort engasjement:

- Jeg er kort sagt levende opptatt av de ansattes arbeidsmiljø, sier det nye hovedverneombudet, som har lang fartstid bak seg i etaten.

Bred erfaring
Hun ble ferdig utdannet fengselsbetjent i 1988, har eksamen som HMS-verneingeniør og har i løpet av karrieren hatt flere verv i vernetjenesten, både lokalt og sentralt i kriminalomsorgen. Den siste tiden har hun dessuten vært tilsatt som personalkoordinator i Oslo fengsel.

Kontor på KRUS
Hovedverneombudet har fra 1. januar kontor på KRUS i Oslo. Hun kan enten treffes ved besøk i Teisenveien 5 eller ved bruk av:

E-post: Kriminalomsorgens interne nettverk
Telefon: 23 06 71 23
Telefaks: 23 06 71 02. Merkes: Mette Salicath.
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk